Glöm inte att betala medlemsavgiften!

Nu är 2016 snart till ända och 2017 är på intågande.

För er som ännu inte har betalt medlemsavgiften för 2016 finns forfarande chans att göra det nu. Du kan enkelt betala medlemsavgift för både 2016 och 2017 i webbshoppen: http://svampar.se/produkt-kategori/medlemskap/

Eller genom insättning av medlemsavgiften på vårt bankgiro enligt instruktioner på följande sida:
http://svampar.se/bli-medlem/

Om du betalar medlemsavgift för både 2016 och 2017 får du hemskickat alla de nummer av tidskriften som du har missat under året (utom nr.1. 2016 som är slut i lager). Som medlem 2017 kommer du fortsatt få tidskriften och stödjer vårt gemensamma arbete med att öka kunskapen om svampar och deras betydelse i naturen. Alla medlemmar har förtur till de kurser och aktiviteter som anordnas av föreningen.

Har du frågor angående medlemskapet är du mer än välkommen att höra av dig till oss. I första hand till vår kassör Kill Persson

Med bästa vinterhälsningar från Styrelsen i SMF