Pass opp på sopp! Weekendkurs om soppar 8–10 september 2017

Under ett veckoslut bekantar vi oss med den nya släktindelningen av soppar och funderar lite kring matkultur kring soppar hos oss och på andra håll i världen. Kursen startar med en gemensam middag i Malmköping på fredag kväll (restaurang/pizzeria). På lördag går vi ut i fält på förmiddagen och ägnar sedan eftermiddagen och kvällen åt bestämningsarbete och föreläsningar. Har vi tur kan det bli lite provsmakning. På söndagen gör vi en exkursion på förmiddagen och avslutar vid lunchtid. Kursen är förlagd till Malmköping i Södermanland, med fantastiska ekhagar och fina barrskogar i närheten.

Kursledare: Helena Björnström, Patrick Björck, Mikael Jeppson plus eventuellt ytterligare någon.

Tid:

fredag 8 september – söndag 10 september 2017

Plats:

Malmköpings värdshus: För mer info och bokning klicka här…