Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

SMF:s Mikroskoperingskurs i Uppsala – Kursen är fullbokad, men en reservlista finns!

mars 15 - mars 17

Nu är det dags för en mikroskoperingskurs igen. Var och en ordnar mat och boende på egen hand. Möjlighet finns att mikrovärma mat i anslutning till arbetslo­kalen. Kaffe/te och kakor bjuder SMF på.

Vi samlas på fredag den 15 mars kl 18.00 för en kort introduk­tion och ett par mikroskoperingsövningar. Lördagen 16 mars kör vi heldag och fortsätter sedan på söndag 17 mars fram till lunch. Vi tänker oss att arbeta lite tematiskt där vi alla jobbar tillsammans med en svampgrupp i taget. Kursen vänder sig till både nybörjare och mer avancerade och det är en fördel om du har med dig ett eget mikroskop. Några få mikroskop finns till utlåning. Ange i din anmälan om du behöver låna. Ett urval kemikalier och täck-/objektglas kommer att finnas på kursen men även erbjudas till försäljning.  

Mer information kommer att skickas ut till dem som antas till kursen.

Välkommen med din anmälan!

Elisabet Ottosson & Mikael Jeppson

Kursen är fullbokad, men en reservlista finns!

Tid: 15 – 17 mars 2024

Plats. Biologiska Övningslaboratoriet på SLU i Ulltuna, Uppsala.

Deltagaravgift: SEK 800:- (betalas när du fått bekräftelse på att du är antagen).

Anmälan

Anmälan till Majken Ekstrand (majken@svampar.se) se­nast 2024-03-01. Du erhåller din turordningsplats när ditt mail kommer in till Majken. Invänta sedan hennes svar om du blivit antagen innan du betalar. Deltagarantalet är begränsat till 20 personer. Det kommer att finnas ett sista betalningsdatum, därefter erbjuds reserver i mån av plats. 

Du behöver vara medlem i SMF & ha betalat din medlemsavgift för 2024 för att delta.

 

 

Details

Start:
mars 15
End:
mars 17
Event Category:

Organizer

SMF